Zeilen

Loodsenactiviteit
Datum: 28-10-2018 08:00

De loodsentak is gericht op de oud-leiding, ouders en sympathisanten die graag hun band met de eenheid willen versterken. Als loodsen verstaan we maar al te goed dat veel mensen een druk-ke agenda hebben. Daarom is de loodsenwerking volledig vrijblijvend. Er is geen enkele verplichting om op iedere activiteit aanwezig te zijn!

Al onze activiteiten & nieuwtjes worden aangekondigd via onze Facebook-groep “Loodsen Mercator”. Deze is te vinden op: https://www.facebook.com/groups/1776792785943415/

Activiteit oktober Wat? Zeilen met ons zeiljacht, Gerard. Laat iets weten aan Anton (0479227858 ) of via Facebook als je mee komt.

Gerard ligt momenteel in Nederland, we organiseren daarom een carpool vanaf het scoutsterrein. Laat dus zeker ook iets weten als je kan rijden, en hoeveel vrije plaatsen je hebt. Waar? Scoutsterrein (Beeldstraat 2A, Sint-Niklaas) Wanneer? Zondag 28 oktober, 8u tot ± 18u Meenemen: zeilkledij, lunchpakket, reddingsvest

Alle datums

• 28-10-2018 08:00