Vanaf 8 jaar is uw spruit welkom bij de welpen. Hier leren ze op een speelse manier in groep werken. Dit is ook de leeftijd waarop ze met veel energie van alles uitproberen en de scouts is daar de ideale omgeving voor. Ravotten, zwemmen, verkleden en nog tal van andere activiteiten staan hen te wachten.

Onze gids doorheen het jaar is het verhaal van 'Jungle Book'. Aan de hand hiervan leren de kinderen op een respectvolle manier omgaan met de natuur en anderen. Zo verruimen ze hun horizon en verleggen ze hun grenzen. Op sociaal, creatief en educatief vlak bloeien de kindjes open door samen met hun leeftijdsgenootjes de wereld te ontdekken.

!! Helaas zitten de welpen voor dit jaar vol, het zou spijtig zijn als we er een te grote groep van maken. Wil je of je kind toch graag aansluiten stuur dan een een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we plaatsen je op de wachtlijst. Wanneer er plaatsen vrijkomen, gaan we eerst deze lijst af !!