Wij zijn Seascouts Mercator gevestigd in Sint-Niklaas.  Elke zondag staan we met een leidingsploeg klaar om jongeren tussen de 5 en 18 jaar een spetterende namiddag te bezorgen. Wij doen activiteiten op en rond het water, maar ook bosspelen, droppings, sjorren komen bij ons aan bod.

Onze leden worden onderverdeeld in vijf leeftijdsgroepen, de takken. Onze activiteiten gaan door op ons terrein, perfect gelegen naast ’t Ster zodat we ook daar kunnen ravotten, roeien, zwemmen, … De oudere takken (14 tot 18 jaar) gaan ook regelmatig zeilen in Rupelmonde. Onder begeleiding van ervaren leiding leren ze daar zeilen en beleven ze fantastische momenten op het water. De hoogtepunten van een scoutsjaar zijn ongetwijfeld het weekend en het zomerkamp. Elke tak gaat zeker één keer per jaar op weekend. In juli gaan we met z’n allen op zomerkamp. Opstaan, spelen, eten, slapen en genieten samen met vrienden.

In deze folder vind je meer informatie. (klik om te openen !)