Trooper is een webplatform om onlineaankopen te doen, telkens als je iets koopt via de Trooper-pagina van 7e FOS Mercator gaat er gemiddeld 5% naar de Trooper-rekening van onze scouts zonder dat je er iets voor moet bijbetalen. Er zijn zeer veel webwinkels geregistreerd op Trooper want ze zien dat als marketing en spenderen een deel van het marketingbudget hieraan.

Hoe Troopen?

Stel dat je bevoordeeld zin hebt in een pizza, dan surf je naar de Trooper-pagina van 7e FOS Mercator en klik je de pizzeria of webwinkel van je keuze in de lijst. Vervolgens verschijnt er een pop-up daar kun je eventueel je gegevens invullen, maar dat is niet verplicht want je kunt direct op "ga door naar ..." klikken. Je komt nu via een speciale link op de pagina van de webwinkel waardoor er geregistreerd wordt welke vereniging je wil steunen. Het duurt dus slechts drie klikken.

Altijd Troopen

Het kan gebeuren dat je vergeet om de aankoop via Trooper te doen, dan gaat er helaas geen procentje naar onze scouts, gelukkig bestaan er hulpmiddelen om het niet meer te vergeten: Als je vaak mobiel onlineaankopen doet, kun je trooper.be/seascoutsmercator instellen als startpagina van je browser. Voor de computer bestaat er de Trooperbot plug-in voor Firefox, Safari, Brave en Chrome. De plug-in geeft telkens een melding wanneer je een deelnemende webwinkel bezoekt, zeer handig dus.

Meer informatie over Trooper vind je op trooper.be/faq

Informatievideo over Trooper